Híreink

Ismét lesz Hidász Napok!

Kedves Hidász mérnökök, szakemberek!

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy idén – 2021. október 25-27. között – ismét lesz Hidász Napok a szokott helyszínen, a siófoki Azúr szállodában.
Az elmúlt egy-másfél évben kevés lehetőség adódott, hogy találkozzunk egymással, megbeszéljük a szakmai sikereket, újdonságainkat, mindennapos műszaki gondjainkat. Erre lesz jó az idei háromnapos rendezvény. A programot úgy állítjuk össze, hogy a lehetőségetek legyen a kötetlen beszélgetésekre, de emellett az előadások is érdekességekről, újdonságokról szóljanak. Arra kérjük az előadókat, hogy előadásaikat úgy készítsék el, hogy azokat a konferencia után egy könyv formájában kiadhassuk. Ehhez az előadóknak egy mintasablont meg fogunk küldeni.
Várjuk tehát a jelentkezéseteket az előadások vázlattervével, valamint az elmúlt másfél-két éveben elért szakmai eredményeiteket ismertető írásaitok rövid vázlatával. Az előadások és a szakmai cikkek témavázlatát a laszlositku@t-online.hu címre küldjétek el 2021. június 30-ig.
Nagy érdeklődés szokta kísérni a konferencia szakmai kiállításait, bemutatóit. Az idén – ha kell – a megszokottnál nagyobb területet is tudunk biztosítani a céges publikációknak.
Várjuk a szponzorokat is, mivel – többek között – az ő segítségükkel tudjuk biztosítani, hogy a nyugdíjas hidász szakemberek, vagy a még jelenleg tanuló és a jövő hidász nemzedékének tagjai is jelen lehessenek ezen az országos fórumon. A kiállítói és a szponzori jelentkezéseket a laszlositku@t-online.hu e-mail címre küldjétek el.
A konferenciával kapcsolatos információkat, regisztrációs lapokat augusztus első napjaiban megtaláljátok itt ezen a weboldalon.
Az idei Hidász Napokkal kapcsolatos kérdésekkel Sitku László a laszlositku@t-online.hu e-mail címen vagy a +36309774245 telefonszámon tud nektek bővebb felvilágosítást adni.
Hidászokért Egyesület vezetősége

hírek

További érdekességek

konferenciák

Szakmai Események

Hírlevél

Maradj naprakész!

Kövesd figyelemmel legújabb híreinket és frissítéseinket, értesülj időben rendezvényeinkről. Itt mindent megtalálsz a hidász szakmával kapcsolatos legfontosabb információkról.

További érdekességek

Hírlevél feliratkozás